Helle Bach

Helle-Bach-profil
Langesvej 7 • 4840 Nr. Alslev • T:21 74 06 16 • E: helle@bax-raku.dk • W: www.bax-raku.dk.

 Keramik, smykker, grafik m.m.

Det er blevet tydeligt for mig, at jeg arbejder meget med ’perioder’, forstået på den måde, at jeg periodevis er optaget af forskellige materialer og temaer, som naturligvis kan kombineres på utallige måder. Nogle ’perioder’ kan dukke op igen, måske med en lille ændring, og andre ’perioder’ ser måske aldrig dagens lys igen i mit værksted. Alligevel er der dog en tendens til, at der på en eller anden måde altid sniger sig noget ’menneske’ ind i mine ting, både i skulpturerne, krukkerne og i billederne. Mennesker i en form for relation er på den måde en periode, der endnu aldrig er hørt op.

 Selv om miHelle-Bacht primære materiale som oftest er ler, finder jeg det meget inspirerende også at eksperimentere med f.eks. metal, træ, stof, papir, blyant og oliekridt og alt muligt andet. Netop det legende, eksperimenterende element er meget vigtigt for mig, og derfor fungerer jeg optimalt, når jeg arbejder med unikaværker.

Af samme grund har jeg endnu ikke fundet mig en titel, jeg helt falder på plads i, da mange titler først og fremmest refererer til materiale … og hvornår er man egentlig kunstner??? Og kan man være det hele tiden?

 

Kunstnergruppe i Sydøst