Udstillinger

Relationer-3 Relationer-2 Relationer-22 Kunstnergruppen Med Mere har igennem flere år arbejdet sammen og udstillet i flere sammenhænge. Udstillingerne er ofte startet i Nykøbing Falsters særegne udstillingssted: Vandtårnet, og er efterfølgende udstillet flere steder.

Kunstnergruppen arbejder tæt sammen i temaer, som så samordnes i et emne, der fx har være Relationer eller Udkant. I alle tilfælde er det emner, der ligger de enkelte i gruppen på sinde, og som befordrer både et fælles og et individuelt udtryk.

Selve samarbejdet sker helt fra starten, hvor enkelte værker diskuteres samlet med henblik på at etablere grundlaget for et samlet fælles udtryk  på en udstilling. Dette arbejde løber typisk et års tid, og gruppen “føder” herefter en udstilling.

Et godt eksempel på en måde at samarbejde på kunne ses under kunstnergruppens udstilling Relationer. Medlemmerne startede hver især med at værk, som så udgjorde startpunktet for den næste kunstner, som udfra det første værk skabte sit eget, der så igen blev udgangspunkt for den næste … en slags kreativt stafetløb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *